Slänger in ett blogginlägg ,

JOVARS! Har käkat lite av godiset som vi fick men orkade inte äta mer.
Och filmen jag&syrran tittade på tyckte jag att den sög så jag satte mig vid datorn.
Är sjukt trött så ja lägger mig typ runt 1 (:
Har inga planer för morgondagen bara att jag ska sova ut! Saga har skaffat wordfeud på hennes pappas mobil först ledde hon sedan kom jag ikapp! Fast sen kom hon ikapp med typ 6 p ! Så jag måste komma ikapp nuu.
Nu ska jag kolla runt lite så puss.
/Britney

hemmaa

Kom hem för typ 40 min sen , Vi fick mikkee godis och frukt hahah..
Aa vissa gav oss frukt gulligt ^^ Tillsammans fick vi alla 6  typ 300kr! Ensam fick jag 65 kr. Sjukt!
Jag e skittrött pallar inte ens vara på datorn mina händer e skitkalla kan knappt skriva.
Orkar ej blogga så hejdå!!
/BRITNEY
MIN SMINKNING IGGA MUNNEN!

HALLOWEEN!!!!

idag, jag alva T Moa Hanna Elsa&Saga ska ju gå bus eller godis det kommer bli jete mysigt.
Det är mörkt vid 5 nu! Var nästan kolsvart igår.
Alla träffas vid Hanna kvart över fem om typ 1 timme och jag vet inte vad jag ska vara hur jag ska sminka mig eller vilka kläder så det är ju lyckat. Men ska typ vara en död fe eller nåt sånt skit gulligt ju? :DD
Har inte skrivit på bloggen för jag varit hos pappa och pallar inte vara på datorn där lala.
Jovars nu bör jag faktiskt fixa mig!
Det kommer bli dunder skriver när jag kommer hem pussen!
/BRITNEY
Jag just nu, erkänn min blod omloppet tröja är het<3<3<3

Jeteleskig denne!

Hej! Jag vet att vi inte har skrivit på 2 dar? Men ja jag skriver ju nu så dampa inte!<3 Idag ska man gå halloween med Britney,Elsa,Alva T,Hanna, Moa och kanske Hilda<3 Jag ska vara vampyr tror jag, inte för att jag kommer att se ut som en men..a jag suger på halloween smink! Alva ska till London idag!! Jag vill! Men jag ska åka senare i år MOHAHAHAHA! Vet inte vad jag ska ha på mej när vi går halloween! Kommer se helt failat ut ju! pUSS SAGA<3 Sjukt gamma bild! XOXO

säven tin agän!

Jaoow det är vad som händer jaow! Äter chips som smakar bio och massa! Pappa är inte hemma lisa sover och agnes har en kompis här så jag har typ hela huset för mig själv!<3 men ja kommer se ut som en död fisk imorn för kommer typ aldrig sova idag ju(: kollar på film nu iaf sen får vi se vad jag gör men snart blire nyheter! trååk! orkar inte med de!!!! Men ha det så bra pussen/saga<3

GOD EFTERMIDDAG!

Sitter och skypar med Sagen<33 Det är ju rikti mysääigt jetemysig den.
Idag taggarii jag till Pappi kommer bli mysääit den. Måste ta med mig pengar den Så jag kan shoppa på gottsunda centrum .
Jooo nu forsätter jag och mobba Saga på skype så puss<3
/britney

Tjo bräääh!

Jajajaj slapp dag idag(: chönt! Men ja har fulaste kläderna på mej och ja ska äta pizza sen (: pappa är på nån middag i med marie och nåra till så han kommer inte hem förns imorn så ja ska nog vav vaken hela natten jaoow! A vi fick 300 elr 400? venne men a  för att köpa mat och godis(: JAAAA
jajajaja vad ska jag skriva? javet inte så hejdå! Puss/saga<3

SLUTAR DAG SAKEN

Jag slutar dagsaken vill hitta en annan eller så forsätter jag får se/BRITNEY

dag 12 - en bild på vad jag hade på mig.

Har inte  tagit en bild på vad jag har på mig
Fast hittade denna har den här outfiten idag
Tröja: Kapphal Linne: Gina byxor: kapphal eller nåt

HÖÖSTLOOV JUU ,

Höstlov är här! Idag i skolan vare freaky friday man klär ut sig/sminkar sig läskigt det var mer än vad jag trodde i vår klass som gjorde det fast det var asfå i hela skolan . Dom hade dekorerat matsalen skit läskigt rosa mjölk&grejer. mysigt vare ju.
Alla stirrade på mig och Saga hahah assåfyfan i skolan också.
Efter skolan cyklade jag och Saga till stan gick in i Ica köpte lösgodis gick till Filmstaden satt där åt godis drog till hemmakväll och köpte min powerking<3<3<3 för dom hade slutat sälja där mitt i stan och på hemmakväll vare också billigare ihihi.
Efter det bänkande vi oss snacka om allt så här jetemysiga roliga saker.
Sen började det bli mörkt så jag cyklade hem kollade på  Tv en stund.
I stan så stirrade varedan människa! För vi hade inte tvättat av vår sminkning lala.
På måndag ska man också gå bus eller godis med Saga Elsa Hanna Moa & Alva T trorja?Hilda frågade om hon kunde hänka på så Hilda om du ser detta kontakta mig!! För måste säga vilka tider vi träffas.
Kommer bli myspys ju.
Visar bild på sminkningen jag hade på Freaky Friday!
syns inte så bra men typ ögonbrynen och så hade jag asmycket runt ögonen.
/Britney

Palla rubrik.

hej på er! Har inget att säga men fredag imorn och ja typ de men asså har gjort för lite inlägg idag så behövde bara skriva lite, idag har man suttit vid datan hela tiden sen man kom hem från skolan då..det andra jag har gjort är att ha ätit och bratat med britney så har inte så mkt att säga..men pussen/saga(:
lkss,
igga cp ögonen en lampa lyste på dom..

becöös of juu!

heej pratar med britney<3 lalala frekääj frajdääj imorn i skolan, ja alva elsa britney och kanske nåra till venne men a ska klä ut oss. pussen!

Berättar om gårdagen ,

Skolan gick ju ändå väl okej snabbt efter skolan så skulle jag&Saga cykla till henne innan det pratade man med finaste alva&elsa och så typ cykla vi med massor Sam döda min cykel typ och Sam&Elias sprang efter oss scaryshit.
Jo sedan ca 1 timme pratade man med Saga just chillin i hennes rum sen skulle hennes stora syster fixa henne lady gaga rosett så ja rotade i hennes rum intressanta grejer ju :D.
Sen kom hon tillbaka och vi klädde på oss och så gick vi till badrummet och sminka oss saga sminkande mig&henne sj hon hade grymt snygg lady gaga sminking!
Men haha vi skulle möta Alva&Elsa 18:20 fast vi började cykla 18:20 men vi kom fram 18:24 och vi kom före dom lala. Det var mörkt då fast våra kläder o sminkning syndes inte brabra.
Vi cyklade till skolan och då var typ alla där så vi var i hallen i matsalen för dörrarna inte hade öppnats massa körde pingis och så öppna dom typ och så berätta dom vad vi skulle göra&massa gjorde sakerna vi skullle göra och sen när allt det var slut spelade vi pingis dansade åt saker tog bilder med elsas kamera och massor.
Dom hade tårta också ahhah 2 styckna och på marsipanen var det MICHAEL JACKSON SÅ JÄVLA COOLT UFF!!!
10 i 9 så åkte jag Saga&Alva hem.
Nu ska jag äta mat så kyss.
Bjuder på bild från efter klassfesten ( hade bytt kläder då)
Det var typ ögonsminkningen som inte syns

RÖDTUNGA

Vi slutade 13:40 idag hihhihi jetetidigt<3<3<3
Efter skolan hänkade jag Elsa Alva&Saga till Ali's  .
Alva köpte en jetesur klubba till mig och Saga och vi visste inte att den var sur hihih och jag kunde inte ens få in den i munnen lala. Hihih men nu är den inte lika sur och den är jetegood! Min tunga e skitrööd uff!!!
Äter fortfarade klubban jetegot hihihi alva e bääst.
RÖDTUNGA
/ BRITNEY.

SÅ HÄR JÄVLA BÄST ,

Berättar mer om dagen och hur klassfesten var imorgon kan iallfall säga att klassfesten var så jävla kul
men nu ska jag äta kärleksmums som syrran bakat sen ska jag tvätta bort sminket som jag hade för katy perry.
puss ! /BRITNEY

Jättefine denne!

Tjo breh! Funderar på vad jag ska ha på men men ja de fixar sig! Lyssnar nu på akon(: ska snart gå och dusch lite för mitt hår blev cp imorse när jag duscha för jag sköljde det typ inte noga så det sitter kvar? a men har typ nu kollat vilket smink jag ska ha och kollat lite extra bilder på google för att se lite grejs, har också kollat mera youtube klipp på hur man sminkar sig(; Men a de kommer bli "dunder" som britney säger men a de kommer bli bäst vafan! Men ja..kommer nog inte kunna sova inatt för jag är så taggad! Men uch måste ju ha syslöjd innan! Vi stickar nu och jag är så jävla dålig på det! och förra gången hade vi inte maria utan någon skit jobbig och taskig häxa istället så jag vågade inte fråga henne.. hihi då satt man och messa med alva och kolla facebook i smyg då(: men ja hoppas vi har Maria imorn för annars kommer jag sitta i ett hörn och gråta! Hahaha men förra gången hjälpte elsa mig typ 6 gr? och jag tappade den hela tiden så den typ dog! A men ja tror inte jag kan bli mormor! JAg och britney kanske gör ett inlägg imorn när vi fixar oss, om vi inte gör det så vet ni ju att hon brukar göra inlägg på morgonen och ja sen tar vi massa bilder som vi kanske kan ladda upp sen! Puss då/saga

HEEEEEJ!

bästa rubriken jag kommit på.ok? aa hej. typ cillar mannar! Nej men a nu har jag slappat i 10 minuter? a men jag måste bara fixa så mycket för jag vet inte vad jag ska ha för kläder imorn! Plus har jag ont i magen): a men jaja nya tag.. men jag vet inte riktigt om jag ska ha svarta höga shorts elr kjol? aja de blir nog bra, Alva He skulle typ också ha något av de! Hihi. Men a kommer bli bäst! HAHA idag i skolan på fritids gården spalde Alva He, Britney och Elsa något tråk spel så jag kollade i tidningar och sen gick jag och alva och kolla när vi skulle börja, och ja...smidiga som vi är var vi redan då 10 minuter sena(: haha sen pallade jag och britney inte springa så vi blev 15 min sena? haha kommer säkert få kvarsittning på fredag igen! men a ska fixa nu då så pussen!/saga

i'm sexy and i know it

tjoo breeh alla människor! Skoldag, seg som fan! Orkade inte me vafan>! Men ja å britney garva typ hela dan! Snälla låt de bli så imorn också!(: jag sitter här och laddar över lite bilder dåra såatt kanske ni får se lite sen<3 men a igår kom då pappa och agnes hem från italien och dom hade köpt sak till mej, dock var det ingen mobil som jag hade hoppats på men jag fick en tröja med typ en tiger på? och en nalle puh gödis grej! MUMMMMS! har ätit hela dagen nu så klaga inte när jag blir mullig<3 a sen klassfest imorn, ja är konstig för jag började plocka undan saker nyss?? a men britney kommer dåra och så ska vi ficksa oss(: syrran ska göra gaga rosset(?) i håret dåra så hoppas de blir bra! A idag då kom farmor och farfar för lisa var sjuk och var hemma från skolan så dom var här och laga mat. sen skulle pappa komma hem sent så jag fick pengar av farmor för jag behövde köpa bruna "hårnålar" elr vad man säger, nivet spännen fast dom är smala typ asså ni fattar? aa me ja ny lyssnar jag typ på lady gaga och LMFAO äger!<3 ja vad ska jag säga??? super taggad för imorn! ska bli så jäkla kul asså(: så att ja hejdå<3
mnm,n.km.,m.
klsa.
javet redan att bilderna är cp såatt.. ja puss!/saga

dag 11 - bild på mig och min bästa vän


det där var nåra bilder på nåra av mina fettfina bästavänner <3 ( vissa var på fleraaa)
och vissa var inte med ok.

dag 10 - meningen bakom mitt bloggnamn.

Meningen bakom vårt bloggnamn vet jag inte riktigt för Saga gjorde denna först innan mig lolololol.
Men vi har ju vår stil som väldigt flummiga irl ahha så aa vi är en happystyle .
Och sen tror jag först att saga försökte med happyfashion och istället för fashion tog hon style men aa.

DAG O MASSA

Ni har nog märkt att jag gjort massa dag saker och jag tänker forsätta föörfan!
Haha så jag forsätter med det för ja hade inte gjort massa på länge !
/BRITNEY

dag 9 - min favorit årstid och varför.

SOMMAR !
Sommar är så jävla underbar på alla sätt! Jo för man kan bara chilla helt gal1.
Hänga med kompisar sena kvällar utan att det blir mörkt  bada utomhus o massor!
OCH SHORTS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VISAR EN SOMMARBILD FRÅN DENNA SOMMAREN.
denna vart failad haha men alltså men a

dag 8 - mitt andra namn- och vad jag tycker om det.

Mitt andra tänker jag inte säga haha fast hela min klass vet typ för att varje gång nya personer ropar upp mej så tar dom det så konstigt haha <3.
Men ja bryr mig väl inte så mycket om det skulle inte vilja heta det som förnamn men det är helt ok.
Skulle inte vilja byta det heller eftersom min föräldrar gav mig det xdd

dag 7 - vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Vet inte heller men typ dela med mig lite till min familj så skulle dom säkert göra nåt gött av dät.
Sen skulle jag spara rätt så mycket och resten skulle jag leva livet med! :D

DAG 6 , HUR SKA EN RIKTIG KOMPIS VARA?

Vet inte riktigt ingen är perfekt.
En riktig kompis ska man väl kunna berätta allt för kunna skratta me den kunna ha galet kul kunna lita på kompisen en kompis som finns där som man kan ringa kl 3 på natten om man har problem.
En riktig kompis ska inte gå runt&snacka skit en riktigt kompis ska man inte känna säg otrygg med .
En riktigt kompis ska vara som Saga .

JA JAG HAR TRÅKIGT, B

Höger- eller vänsterhänt:hööger
Humör just nu:dötråkad
Favoritgodis: BUBBLIZ   LUGNT
Är det nåt du absolut inte äter:massor svamp,paprika o massa jag inte kommer  på
Kläder just nu: Mjukisar t-shirt linne
Musik just nu:SEXY AND I KNOW IT
Vad sa du senast: 16:10  (NÅN FRÅGADE OM KLOCKAN)
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: framtiden
Sommarplaner:HÄNGA MED SAGA ALLA DAGAR OCH GRÖNALUND
Fisk eller badkruka:EH VA
Saft eller alkohol: saaaaft<33
Hur många kuddar sover du med: 2!!
Favoritväder: KVÄLLSSOL PÅ SOMMAREN
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: familj vänner och mat som aldrig tar slut
Spelar du nåt instrument: nä gjort
Morgon- eller nattmänniska: nattmänniska !!
Sparare eller slösare:slöösare stoort
Bästa film:AVATAR THE LAST AIRBENDER
Tror på liv på andra planeter: ne
Kommer du ihåg din första kärlek:nä
Älskar du henne/honom fortfarande: -.-
Har du några homosexuella vänner:nej
Tror du på mirakel:aa
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid:yepp
Ser du dig själv som tolerant mot andra: hahah nej
Ser du på kärleken som ett misstag: neej
Hur många barn vill du ha när du blir stor:2-3 (:
Bio eller promenad: bio vafan
Är du kittlig: nej haha

Snarkar du? nääääää
Stjärntecken? LEJON<33333
Rädd för insekter? SOM FAAN
Äckligaste insekten: KACKERLACKA
Största svaghet:No eller So typ hiih ?
Det här är jag bra på: inget...
Bästa bok?CIRKUSFLICKAN!
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?Flyga , osynlighet läsa andras tankar

Vad vill du jobba som? venne
Chips, morötter eller godis?CHIPS ELLER GODIS
Pizza eller hamburgare? HAMBURGARE
Skriver du dagbok? NÄR JAG VAR LITEN
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Kanske pierca , naveln
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.)  välstädat
Gungar du på stolen?kan hända
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? HAHA JAA
Vilken hand håller du gaffeln i ? både vänster och höger
Är du rädd för blod? aa
Saltar du på maten?nej
Gillar du att sjunga? a
Anser du att du är stark? ibland
Brukar du sola? nä behöver inte haha<33
Vad gör du om du får hicka? blir irriterad
Röker du? kan hända HAHHAHAHA JA SKOJA.
Snusar du? neee
Använder du knark? Nej
Kaffe, te eller inget? te är underbart gott. kaffe funkar med
Har du en besatthet? Har jag säkert


KLÄSFÄSSST , <333

Klassfest imorgon dårå fast först måste man överleva en tråkig skoldag med träslöjd på slutet!!!!
Men sen drar jag&Saga till mig hämtar grejoor sedan drar vi till henne fixar oss&massa.
Sen typ 18:10 cyklar vi till Alva he's houuse där möter man Alva&Elsa så drar vi alla upp t the school matsalen och där är klassfesten hihihi. Haha yes när vi cyklar kommer det va kolsvart! Så alla slipper se oss hihihi <3<3<3
IDAG MÅSTE JAG BESTÄMMA KLASSFEST KLÄDER SOM E RÄTT SÅ FÄRGGLADA FÖR KATY PERRY ÄR DET OCH SÅ MÅSTE JAG PACKA SAKERNA JAG SKA TA MED TILL SAGA OCH SÅ MÅSTE JAG GÖRA LÄXOR DET ÄR MITT MÅL IDAG okok.
Men puss (:

bara för att jag älskar dej så mycket!

lk,.

kkkkk

ppppppp

km,..


Slänger in ett blogginlägg då :D ,

Ja , tänkte på att fixa min klassfest outfit tror inte jag kommer göra det idag jag tänkte också göra läxorna idag men tror inte heller det blir av!
Just nu sitter jag och gör inget har så trååkigt!
Lägger in en bild eller nåra bilder vet inte vilka det blir tar bara nåt
tog bara någon haha usch men söta saga i bakrunden och elin som man inte ser hoos elinspleiizz för typ 1 månad sen eller nåra månader sen .
/BRITNEY

Kollar på tv och tjockar mej med halloween godis!!!!<3

.

ONSDAG!!

Segaste dagen är måndagen ju! + att ja vill att det ska bli onsdag så då blir de ännu segare ju! Pallar inte! Men ja idag kommer Oskar och Fanny (min kusin och fanny är flickvännen) ja så då ska vi äta middag blablabla. Men a sen måste jag också kolla lite kläder och kanske ficksa till dom lite så de blir gaga(; men ja jag kanske sätter lite nitar och så! Men pussen/saga

Bara för att jag har så tråkigt..

jkl,saker jag ska ha på klassfesten(kanske) bara såatt nivet så ser sakerna bara ut typ så för det fanns inte bilder på de sakerna jag har(:

Jag längtar till imorgon för då kan man säga att det är klassfest imorgon

kärlek till rubriken<3
Måndagar är inte så långa bara så grovt sega! Efter skolan då så cyklade man med Saga Alva he &Elsa nånstans stod där och prata så gick Elsa och så var vi kvar lite senare gick Alva oxå och så forsatte jag Saga prata lite  sen cyklade vi båda hem är verkligen trött! sommnade mellan halv 4 - 4 igår ahha fråga inte varför.
Idag ska jag kolla vad jag ska ha på mig till klassfesten och vilka saker jag ska ta med till Saga.
Nu ska jag forsätta kolla vidare så Puss!
/BRITNEY

8:10 skojaru?

Shaashaa. Börjar 8:10 imorgon så sjukt irriterande att vi gör det på måndagar jadå måndagar är ganska sega.
Inte kul men är så jävla taggad till Onsdag längtar så¨sjukt !! hihii.
Men nu ska ja snart sova börjar så tidigt imorgon så hejdå!//Britney

8:10 skojaru?

Shaashaa. Börjar 8:10 imorgon så sjukt irriterande att vi gör det på måndagar jadå måndagar är ganska sega.
Inte kul men är så jävla taggad till Onsdag längtar så¨sjukt !! hihii.
Men nu ska ja snart sova börjar så tidigt imorgon så hejdå!//Britney

Tjooho

Hej! Sitter här och lyssnar på Lady Gaga(: har gjort det och kollat på klipp på youtube typ hela dan! Sen kollade jag också hur man sminkar sig som lady gaga sen försökte jag själv och det gick ju sådär...a men dagen har varit slapp dåra har gått i morgonrock hela dagen! mys ju! Men a skola imorn, inte så taggad med får se om den blir bra(: hoppas måndag och tisdag inte går segt så att onsdagen inte tar för lång tid innan den kommer! Ja är så sjukt taggad asså! Men puss på er! de blev inget med britney idag. Puss igen!/saga(:


Shoobre,

Jag ska typ vara med Saga idag vet inte om det  blir något av för mst fixa mitt hår det är hääääääääält cäpäääääää.
Såaa men jag vaknade för 10 minuter sen och sen dess har jag inte gjort så mycket.
Nu ska jag försätta hänga runt på nätet (:
/Britney

Dag 5 , någonting jag vill ha mer än något annat just nu.

Vet inte vad jag vill ha mer än något annat just nu men typ Trocadero? Det är föör fan det goodaste som finns .
men ah det var det.
/britney

Pisslördag ,

Tråkigaste lördan på länge eller? Varje gång jag säger att jag ska spela sims så gör jag ju inte det fast jag spelade idag!!! Men ahha skulle inte spelat men internet funkade itne och när internet inte funkar är sims min räddning.
Jåpp har knappt gjort nåt idag haft allmänt tråkigt känner mig fättännsääm.
Imorgon blire mayb att träffa Saga så då hittar vi på något kanske drar till stan fööööör ja baaaaa mååååste ha powerking ihhihi.
Nu ska jag forsätta nörda youtube och facebook så PusseN
/ Britney

fixafixafixafixa

lalalalala vad ska man säga om rubriken..? a men hej typ, idag har de inte vart så kul dag så.. a är inte så jätte glad både för att jag är hungrig och uttråkad men fotade cp saker nyss. Men först typ vakna jag tidigt, runt nio sen kollade jag på tv dåra och drack varm oboy med grädde och rostade mackor, sen åkte jag, mamma&Lisa till ica maxi och köpte hår grejer, både vanlig hårsprej och värme skyddande på lindex för att kunna fixa håret på onsdag för dom vi redan hade har Agnes tagit slut på.. sen gick vi in på ica maxi och då drog mamma iväg när jag stod och kollade på schampoo och Lisa stod också med mej så sen blev hon lite rädd men jag brydde mig inte så mycket så jag tog med henne och vi gick och kollade på ringar typ och då hörde vi nivet den där rösten i högtalarna så att hela affären kan höra säga "kan saga och lisa komma till kassorna där mamma väntar" hihihi. duktiga flickor! A sen åkte vi hem och jag började städa men det tog massa tid att göra det så jag hann inte vara med britney på stan innan det skulle ha blivit mörkt): ja så då fotade jag massa saker puss//saga(:

några av mina bilder

jklcx

klm.,

ååååååååååååååååå

jhnm ,



ÄTAAÄTAÄTA ,

Har inget för mig så ska äta för åt knappt nån frukost och sen ska jag lana sims på riktigt nuu vafan1
Ok kanske inte lana men spela en stund puss!
//BRITNEY

såå här lonely ,

e fett ensam sitter här på datorn gör inget har tråkigt e fett ensam mamma&en syster är hemma men sitter och bara lyssnar på musik haha va mobbad jag är osocial och allt.
//BRITNEY

Jag är stygg ,

DET ÄR SÅ HÄÄÄR VARMT UTE OCH DET ÄR SNART NOVEMBER????
Aa sjukt varmt ute och jag ska typ bara vara hemma lol. menmen
Igår så somnade jag halv tio när idol slutade hann se alla sjunga men vet inte vem som åkte för det säger dom senare. Jag somnade i soffan ju och vaknade ca kl 12 på natten och så satt jag på datorn till 10 över 4 på natten sen mamma blev arg hihihiih inte bra.
Nu ska jag chillaxa äta frulle nomomomom.
BRITNEY

Jag vill bara att onsdag ska komma!

Hej bloggen! Igår sov ja i soffan dåra (; hehe och den e ju inte så bra att sova i så jag typ sov i tre timmar för jag vakna typ klockan 4 och då kunde jag inte sova igen så ja spela spel på mobilen i en timme, jaaa. Men asså gud vad jag vill att onsdag ska komma! klassfesten kommer att bli bäst! Jag och Britney ska såhär göra i ordning oss tillsammans hemma hos mig a och så ska Agnes fixa mitt hår och grejer. Men hoppas pappa köper me nåt bra från Italien!! Önskar att han ska köpa mobil (: hihi. Men idag har jag typ inget att göra, allt går bara så segt! men a ska kanske kolla lite grejer och så, sen ska ja gå me tyra lite och sånt tråkigt. Men puss//saga(:


hmbn

ujkjuijiyu

sovasovasova

Jag somnade typ halv tio när idol slutade och vaknade nu har typ sovit i 2 tim 30 min kom.
Jag somna i soffan alala, Men kommer få assvårt att somna sen?.
Nu ska jag kolla bloggar så pussen (:
BRITNEY.

Garvar hela dagen(:

Idag var det då skola och den flöt på som den alltid gör. Först hade vi lita svenska och no och de va ju drygt, Sen hade vi bara rast och sen matte innan vi skulle gå och äta, efter vi hade ätit gick vi till Mattias på fritids gården som vi alltid gör och där soalade vi apspelet som vi gjorde igår, sen så var det de roligaste på hela fredagen SO, jag och Britney hade ju nyhetsläxa när man ska ta med en nyhet och sen redovisa den så vi gjorde det och de gick ju bra, sen kolla vi på lilla aktuellt skola och sen nyhetskryss innan vi fick rast, HAHA RASTEN VAR BÄST! vi gick till andra sidan av skolan och där spela vi in massa filmer men sen kom Sam och förstörde men men nu skrattar jag åt dom(: sen var det då bild och redovisningar ja och sen så hade jag och Britney fått kvarsittining av Eliasbeth i typ tisdag för att vi kom försent till lektionen så då fick vi sitta i klassrummet och läsa i 5 minuter, tycker inte att det var så hemskt(: sen gick ja och Britney hit till mig igen och typ busa i 40 minuter? A sen typ saker a sen gick hon typ klockan 6 och sen typ gjorde jag inget å sen åkte ja till konsum och köpte krossade tomater för jag och Lisa ska göra pizza senare ja och nu sitter jag här och kollar på barnpogram med Lisa(: JAA!

A Agnes drog ju till Italien idag för att va me pappa där som är på någon viktig konferans(?) a så hon fick följa med och dom kommer hem på tisdag så då åker vi till pappa dåra, a men asså klassfesten kommer bli klart bäst! Jag svär!!(: ha det så bra puss//saga(:

WUH , B

Jao dagen tillbringandes hos Sagaspleiizz mysigt vare att typ va helt sjuk i hennes säng&hålla på massoor!
Hahha gud .
Nu är jag ovanligt trött usch men funderar på att lana sims idag har inte spelat det på länge alla gånger jag sagt att jag ska göra det har ja inte gjort ddet.
Skoldagen var helt skönt vi fick vår kvarsittning efter bilden ( när man får kvarsittning nån gång i veckan har man det sist på fredag ) Vi hade det i fem minuter det var sjukt skönt för vi läste vår tystläsnings bok och min äger.
Såatte nnu ska jag chillaxa kanske ta en tupplur(:? sedan lana sims eller lana filmer pussen.

JAG ÄR SÅ TRÖTT NI FATTAR INTE ,

ÄR SÅ GROOOOVT TRÖTT ÄR TRÖTT VARENDA JÄVLA MORGON JAG LA MIG TILL OCH MED 10 IGÅR?=?????????
Denna skoldag kommer iallfall gå på som  ett flyt sjukt skönt!
Även fast vi slutar 3 har Fredag dom skönaste och snabbaste lektionerna fast inte matten jag ligger efter haha orkar inte.
Visar nån bild pussisar.
HAHAHAHAH min bratz sminkdocka som jag köpte för typ 3 år sen fotade den för ca 1 månad sen hhahaha.

JÄVLA SYSTER , B

skaffa dej ett liv ok?

NYY HEEADER ,

Ny header Saga gjorde den den e ju fiin!
Fast ahha den blev  lite fail när man la in den men stå ut!!
Men herrå
/Britneyy

Jag bryr mig inte om vad du säger elr hur du ser ut, för baby jag klarar mig ändå inte utan dig!

kjnm,

jhnm


MJUUUS , B

cäpärobikk.
Dagen var grym efter skolan drog man till Saga gick ut med hennes hund aslänge.
Sen så gick vvi in typ kollade vilka kläder hon skulle ha på klassfesten askort sen pallade vi inte.
O då satt vi och läste hennes gamla dagböcker ahaha en sak hon skrev vi garva sönder  veckans skratt vafan!
Sen passade vi en cupcakeläppglans ett tag sen  hämtade vi hennes mamma systemkamera och tog massor bilder med den! Och den header jag ska sätta in nu är alla tagna med hennes mammas systemkamera alla är tagna idag förumt den som jag är ensam på den med trädet.
När jag kom hem så typ gjorde jag alla läxor SO -läxan ska jag och Saga redovisa man ska ta nåt från en tidning denna vecka och så ska man diskutera o så nu vare vår tur det är imorgon man gör var för sig itne tsm alltsååå.
Men nu ska jag sätta in headern och ändra färger o massa!

Jag gråter bara i regnet

Dagen var bäst på vasavandringen när jag och Briteny flumma i kyrkan och hon sa ett ord i mitt öra helatiden(: vi gick ju dit efter att skolan hade varit i 30 min så vi kom tbx typ 12 och då åt vi sen fick vi ha extrarsat till 13.00 och då var de 40 min kvar tills vår klass slutade så inte så jobbig dag alltså(: Fritids gården såklart på rasten Elsa och Alva äger på nån grej sak som ja inte vet va de heter men medan dom va bra på den spela jag och Britney apspel sen va dom också me! Roligaste me er (:<33 a men sen drog ja och Britney hem till mig, vi skulle kolla lite saker till festen om en vecka men vi drog ut me tyra i 30 min sen typ gjorde vi saker och sen tog en massa bilder! puss//saga

lite bilder från dagen




kk


YÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH , B

Yo . Skola om 35 min inte taggad!!! e jetetröt&så.
Ialla fall vi ska på Vasavandring i slottet&domkyrkan vii ska gåå dit inte ta buss fast inte för det är så långt.
Måste gå med Saga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Är typ jetehyper även fast jag är jetetrött myssss haha orkar inte dra ut ordeeeeeeeeeeeen asså va tråkig jag är.
HEJDÅ PÅ BILDEN JAG VISAR ÄR DET JAG JUST NU JUST SAYIN'
YÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH
ALLTID SYRRANS WESC<33333

DAGENS KÖP , B

Kom nyss hem från Lager 157 fick inte så mycket med mig en tröja och underkläder .
Alltså usch vi stod i kö i typ 1 timme sjukt drygt! Men dom hade väldigt snygga kläder där o inte så dyra.
Saga skickade mms bild på en lady gaga rosett hon gjorde i håret eftersom hon ska va lady gaga såå jävla snyggt! beröm Saga.
Men visar godingen jag köpte (;
120 kr man ser den dåligt på bilden.

LAGER 157 , B

Drar dit om 30 min mys.

SNAACKAAR MED SAGEN , B

Snackar med Saga i mobil hon är ute med hennes hund hahah den bajsar nu mys..
aaa heejdå

grr , B

Hahah Saga sa typ att dom hade läskigaste vikarien på Syslöjden ((;
Idaag vare iaf skola det va jetekool. Efter skolan blev jag&Alva runt skjutsade på Sagas pakethållare 2 st på en ok.
Träslöjden var skit tråkig men gick assnabbt . Imorn ska vi på Vasa vandring antagligen vare Slottet lr Domkyrkan ah. Kommer bliin douunder! Idag ska jag göra alla läxor bild matte SO en vecka kvar till klassfesten oxå!
Jag ska se vad jag ska ha på mig och vad jag ska ta med mig när vi fixar oss hos Saga innan fast klassfesten är bara 2 timmar men jetekuul.
Snart ska ja till Lager 157 med mamma&systrar det öppnar imorgon fast det är sån här typ föröppning för vissa det e typ asbilliga snygga kläder så kanske hittar nåt o då visar jag det.
men typ hejdå.gammal bild man tog  nej den e inte från google!

Saga skriver inte , B

Ni kanske ser att Saga inte skriver men det är för hon är hos sin mamma och deras dator där äär skiiit seeeeeeeg.
Idag hare varit skola sjukt kallt för det regna haha jag&Saga var matsals jour idag man tvättar alla bord i 1 timme och så finns det en hörna där dom 2 som är matsalsjourer sitter när det inte finns nåt att tvätta.
Det var fan grymt haha alla  ba "äre kul" vi ba "jaa" vi var fan seriösa.
ok garva inte nu med ja bjuder på 2 bilder.
hallå kolla min näsa HAHAHA
asså ja bjuuder som sagt!

Så trött att det inte finns , B

Ni förstår inte hur tröött jag är vill bara sova nuuuuuuu.
Skolan börjar om ca en kvart så mst resa mig upp o fixa lite saker.
bjuder!
bild från den här sommaren när jag var på landet sjukt ful men bjuder.

Taggad till klassfeest, B

Jag&Saga är fett taggade till klassfesten vi har redan bestämt allt typ ahha.
Jag ska typ vara Katy Perry och hon kanske Lady Gaga.
Nu sitter jag&webbar med Aya sööt tjej!
Men herrå.

älskling som betyder , B

Efter skolavslutningen 2012 kommer du inte gå i min klass längre kommer sakna dig så sjukt där i klassen .
kommer sakna allt med dig bänksyster dina cpkommentarer när du fnissar så där och din snällhet!
Du är ju så sjukt underbar Hildissniglishsigishmund vår humor slår allt.

så här fin .


Aloha!

Tjena, har varit hemma i ett tag nu efter att skolan slutat, en helt vanlig måndag inget konstigt. Men är så sjukt glad för om en vecka ska vi ha klassfest med kändis tema(: Jag och Britey ska typ kanske vara mario blablabla saker(: imorn blir det då att torka bord i matsalen med Brittan, vi missar matten ju!! Kan de bli bättre? A och sen lite idrott ja och lite grejer, nu ska ja kolla på tv. Puss/saga<3

Mjauu , B

Idag var skolan helt ok nästa onsdag asså nästa vecka så kommer det va klassfest !!
Kändistema kommer bli så grymt fast jag&Saga vet inte vilka kändisar vi ska vara om vi inte hittar nåt är vi typ Supermario HAHAH mobba inte. Klassfesten kommer bli dunder haha vi kommer typ köra hela havet stormar gulligt .
Efter skolan så åkte jag Saga Alva he Elsa&Noah till ali's alva skulle köpa godis hon bjöd oss alla på 1 klubba fast jag fick tvåå hihihiih ägda. Men sen så drog alla hem såatte här sitter man kommer typ bara göra läxor idag eller nåt sånt tråk.
Herråå nu ska jag söka på google om kändisar så jag och Saga kan se vad vi ska va :)

Jag kan inte hålla ögonen öppna, B

Jag är trött något rejält förstår ni :Pp typ sovit 2 timmar ellää nåt inatt hehehe lyckat..
Så kommer va jetebitchig i skolan i idag om ja blir irriterad baraa såå nii vet.
Börja 8:10  jevla ******
Puss !

Bruuudzeen , B

Träffade dom bästa brudsen idag då!
Först träffade man Saga vid sverker vi pratade lite och försökte få tag på Hanna&Moa fast ne det fick vi inte och då så pratade vi med Erik&Eric vid sverker  körde fotboll med dom med våra cyklar lol.
Så cyklade vi vidare för att hitta Hanna&Moa lite senare fick vi tag på dom på telefon så vi mötte dom på sverker satt där ett tag och cyklade till vindhems pratade ett tag där och åkte till Hanna för att hämta pengar sedan till Konsum.
Där köpte vi tom&jerry kex och Pucko och  så fick vi gratis plastglas!!
Så vi cyklade till Sverker åt sakerna haha vi hällde typ ut mer än halva Puckon för den vi hade köpt tyckte vi inte om fett onöödigt.
Sen så cyklade man runt lite och så ringde man Elin så drog man till henne var där hade det fett crazy ahha så jävla kul tack för dagen brudzz!
Nu ska jag checka bloggar See ya!

Listan jag snackade om i inlägget inann , B

1. Röker du? nej.
2. Snusar du? - nej .
3. Har du fimpat en cigg på nån annan? - ne .
4. Har du legat i sängen brevid en kille? - pappa .
5. Har du blivit dumpad? - ne
6. Har du blivit slagen allvarligt? -nee
7. Tar du droger? - nej .
9. Har du pussat en tjej? - ja
10. Hatar du någon? -Ja omg
11. Älskar du någon? - jjaaaaa
12. Har några av dina vänner svikit dig? - jep
13. Har du djur? - hahah aldrig
14. Har du legat brevid en tjej i sängen? - jaafan
15. Hatar du dig själv? -lite
16. Gillar du orange? - beror på vad
17. Har du haft/har oskyddat sex? - aa.. skoja.
18. Har du nån sjukdom? - nee
19. Har du skämt ut dej för den du gillar? - haha, ja . saga
20. Har du en gris? - dryg
21. Har du en plattång? - aa
22. Har du en bror? - jaa, halvbror
23. Har du sjukt bra humor? - SÅ JÄVLA BRA
24. Är du brunett? - brunett/svarthårig
25. Gillar du att stå i duschen flera timmar? - ja 
26. Tycker du om hästar? - dom e stora
27. Har du en hund? - aldrig kommer äta mig
28. Har du skilda föräldrar? -  aa
29. Har du gått på simskola? - yepp
30. Har du sagt bög till en kille? -jaa.
31. Har du sagt fitta till en tjej? - haha ja
32. Har du fuskat? -hahaha jag&alva he på diamanten
33. Har du en teve på ditt rum? -kan ha vi har en minitv som man ka flytta runt
34. Har du lunar? - eh det är inte 2007
35. Har du msn? - hhaha alla har.
36. Har du en syster? - jaaa
37. Har du bruna ögon? - Mörkbruna
38. Gillar du att fota ? - ÄLSKAR.
39. Har du sett dig själv brinna? - nej
40. Hjälper du dina vänner? - jadå
41. Gillar du tacos? - aa
42. Tycker du att du är söt? - nej
43. Har du dansat? - jaa
44. Har du spelat fotboll? - spelat har väl alla men inte gått på det
45. Tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - njaa
46. Kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - hahha ne
47. Har du ätit sniglar? - usch nej 
48. Äger du en locktång? - nja .
49. Gillar du att tugga tuggummi? - aa äter nu
50. Borstar du tänderna varje morgon och kväll? - alltid
51. Gillar du kläder? - jaa
52. Hatar du falska vänner? - eh ja??
53. Gillar du räkna att matte? - aldriig
54. Älskar du någon nu? - aa familj och vänner
55. Har du gråtit inför en vän? - men ja
56. Kan du sjunga? - det kan alla (:
57. Har du sett nån dö? - nej som tur
58. Säger du vad du vill? - aa
59. Är du stor? -på vilket sett?
60. Vad är ditt hela namn? - britney 
61. Kan du tala spanska? - eh ne
62. Är du kortare än 1.60? -hahah nej
63. Älskar du sommaren? -vem gör inte
64. Älskar du vintern? - nej va äckligt?
65. Har du mer än 6 par skor? - men ja
66. Brukar du sjunga när du är i duschen? - alltid
67. Har du hoppat ut ifrån ett fönster? - tror det
68. Har du mer än 3 par mjukisbyxor? -aa
69. Gillar du att städa? - gillar inte o kan inte
70. Gillar du att sova länge? - aa sov i 12 timmar idag
71. Har du vart med om en olycka? -nää.
72. Är du förvirrad? - lite
73. Har du mer än 6 par byxor? - jaa
74. Har du förlorat en vän? - aa
75. Gillar du att shoppa? - loove it
76. Har du varit i paris? - ska mayb dit i dec
77. Gillar du ormar? -eh ne
78. Klarar du dej själv? - ahha aldrig
79. Har du lagat mat? - snabbnudlar uff.
80. Är du klantig? - nej svär
81. Har du foppatoffler? - jaaa
82. Har du mer än 20 låtar på din data? - jaaa
83. Sminkar du dej innan skolan? - nee
84. Har du träffat en kändis? - jaa .
85. Har du mer än 7 par nagellack? - jaa
86. Har du busringt? - jaa
87. Har du skällt på din bror? - jaa 
88. Har du en vän som skiter i dig? - nejj
89. Har du velat göra saker men vågar inte? - aa
90. Sover du med nått gosedjur? - ALLID HAHA
91. Har du åkt nånstans utan att du får? -venne kanske
92. Vill du bara bort ibland? - jaa
93. Har du tältat? - nej usch
94. Har du bränt dig? -  ja
95. Har du lekt med levande ljus ? - jaa
96. Har du lekt anden i glaset? - va?
97. Skäms du ibland? - ja typ varje dag
98. Bor du i skåne? - nej aldrig
99. Gillar du hip hop/rap musik? -svensk rap
100. Är du på sista frågan nu? -tyvärr nej
101. Är du tsm med någon? aa med saga
102. Har du åkt buss någongång? va troru om mig
103. Har du kul just nu? - ja som fään 
104. Vad heter din farmor? - Lydia
105. Har du varit ärlig på alla frågor? - ne

Kolla det är Karlavagnen , B

hahah dagen var gryym.
Jag träffade Saga 25 minuter över fem på sverkeer sen så cyklade vi till Vasa var där kort sen gick vi till lutis
och köpte pringels&socker dricka och när vi kom ut vare plötsligt mörkt haha?
Vi tänkte åka till Tiunda och när vi var på väg såg vi att det var skitmörkt där såatte nejtack.
Så vi åkte till Sverker det var lite ljusare där o så åt vi lite chips och ringde Hanna så kom hon haha och jag&hanna skrämde Saga skitmycket vi var bääst jao.
O så cyklade vi runt saga skjutsade hanna och aj cykla på min cykel. ASSÅ FATTAR NI HUR DÅLIG SAGA ÄR I TRAFIKEN NÄR DET ÄR MÖRKT!!! såå här dålig hon&Hanna hållde på att bli påkörda sämst.
Sen cyklade vi runt ett tag haha sen Saga ba "Kolla det är karlavagnen" hahah såg inte ens ut som karlavagnen fast inte för att ja vet hur den ser ut  ahaha. så ja&Hanna mobbade henne lite där.
Så skjutsade vi hem Saga &så cyklade jag hem.
Nu ska jag göra listan! Asså ni vet listan  jag gjorde senast jag hade sparat den i utkast fast den kom ändå ut!
jag ahde inte gjort klart den!! Så ja tog bort det inlägget.

TRÄFFAR SAGEN! , B

Drar typ nu och träffar Saga. Vi kommer ha dunder.
Har skitfula kläder på mig men det e bara för jag har chill clothes.
Pussen.

Listgreeeeej , B

hahah sitter och är på datorn nu har tråkigt ni vet så gör lista enjoy.

UTSEENDE

[] Jag är kortare än 160cm. 
[x] Ibland tycker jag att jag är ful. 
[] Jag har många ärr. 
[x] Jag blir lätt brun.  Jag är hahaha
[] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.  
[ ] Jag har en tatuering/ar 
[x ] Jag är osäker över mitt utseende.
[ x] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[venne] En helt okänd person har sagt att jag är snygg. 
[] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.


FAMILJ
[venne] Jag har svurit åt mina föräldrar. 
[] Jag har rymt hemifrån.
[] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn. 


SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar
[] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[ ] Jag gör
nästan alltid mina läxor.
[] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes(eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[xhaha när ja va liten typ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x ] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer. 
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat. 
[x] Jag har gråtit av skratt.

[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan. 
[] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.



HÄLSA
[va? ] Mina tonciller har tagits bort. 
[] Jag har suttit hos läkaren med en vän. 
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.


RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ x] Jag har varit i Afrika.


ERFARENHETER
[x i typ skogen] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[] Jag har sett en fallande stjärna.
[] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en moppe.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[] Jag har sett norrskenet.
[x Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[ ] Jag har åkt taxi.
-jadu, det har faktiskt alldrig behövts, pappa sjutsar alltid (h)
[ ]Jag har ätit sushi.
[
] Jag har åkt snowboard.


FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[x] Jag är gift.
-
Saga Försth &med Alva hed
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[x] Jag har skiljt mig.
aa med alva he
[] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[ ] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[] Jag har kysst en till mig helt okänd preson.


ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[] Jag har smugit ut utan lov.
[] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[x] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.
[x] Jag har vaknat gråtande.


DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar
[ ] Jag har sett någon dö.
[] Någon nära till mig har försökt begå självmord.


MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar. 
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera.
[ ] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ x] Jag ser på nyheterna.
[ x] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen. 
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[] Jag är bra på att baka. 
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå. 
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[] Jag är väldigt kittlig. 
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag biter på mina naglar.
[ Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[ ] Mina svar är ärliga.


FAAN VA BÄÄST <3 , B

Daagen var så sjukt bäst.
Kom nyss hem eller för typ 15-20 min sen.
10 i tio cyklade man hem utan lyse cyklade med typ Saga hela vägen för hon svängde typ precis in innan mitt hus.
Och hon mötte sin pappa nånstans . Iaf dagen var så jävla bäst är skit mätt kan inte äta något mer idag.
Alva T var skitläskig i duschen hennes vita mössa och så tryckte hennes ansikte typ mot duschskärmen så var lite suddig fattar ni hur mycket jag&Alva he dog vi typ bara kutade och råka fälla alexandra som var bakom oss hhahaha .  Hahah sen när vi alla 7 pers dom åt pizza jag  åt korv lool.faan va vi garva, detta gjorde helgen jeaah.
Jätteskön läskig och mysig dag!
Nu ska jag checka bloggar så hejdåå.

Nuudlisar , B

Ska laga nudlar snart fett gottigottgott.
Idag kommer dagen bli så jävla bäst vid 6 träffar man Saga sen så ska vi vara som alva säger på Larven. kommer bli doounder<3
Kommer hem runt 10 så bloggar senare .
Skoldagen var helt skön gled på som det alltid gör på fredagar haha jag&Saga och Alva ha har bildläxa eftersom vi inte beskrivit våra bilder än.
Aja Hejdå!

asfula cambilder , B


DUNDERDAG FRAMFÖR SIG ! , B

Varit med Saga idag var så grymt bäst pallar inte berätta om dagen.
Engelska provet tror jag gick bra. Fick också tillbaka SO-porvet idag blev nöjd med resultatet ahaha alltså jag&Alva he får typ alltid samma resultat eller  nästan samma.
Kan inte göra matte-läxan som är till imorgon behöver hjälp och mamma är inte hemma ;/
GRATTIS HANNA SOM FYLLER ÅR IDAG!
Vill säga grattis till min och Sagas sötavän Hanna som fyller år idag.
Imorgon kommer dagen bli bäst fredagar har vi inga jobbiga lektioner sedan senare på kvällen kommer det bli dunder .
Men tjarrå!

Dag 4 , vart jag vill åka just nu

Vet inte var jag vill åka ska typ åka t England eller Frankrike i December men eftersom det är så himla kallt just nu vill jag nog åka till ett varmt land typ Spanien (:?

Jag är trött , B

Är sjukt trött men skoldagen gick på ett flyt dom enda lektionerna vi hade var Svenska och Träslöjd .
Teatern äägde!  Min syster vill typ att jag ska gå ut för att hon har en kompis hemma men ja orkar inte .
Och så är jag supertrött fast jag mst plugga till engelskan imorgon ._.
Hejdo.

Dunkar musik , B

Dunkar musik uff. Men skolan börjar typ snart har inte ätit frukost borstat tänderna eller kammat håret?
grovt lyckat. Men dunkar  Newkid .
TAGGAAAR MST FIXA ALLT.

skippar 3rätters middag):

Hej! Skola idag, SO prov, gick hyffsat bra tror jag men kommer helt kalrt inte ha alla rätt! Mins 5 fel helt säker! Sen typ lite idrot. och sen  dar hem och har super ont i halsen så jag knappt kan prata. Vi skulle ha ätit hos farmor å farfar en 3 rätters middag men dom andra gick å så stannar ja hemma å äter kanske pizza elr nåt sånt för pallar inte åka dit nu när ja har så ont menmen lite får man tåla! nu ska ja fortsätta att leta efter en header som ja gjorde förut och kolla på idol, Ha de så bra! Puss//Saga

Dag 3, Lite fakta om min bästavän , B

Ja alla mina vänner är mina bästavänner men kan berätta om 2 av dom Elin&Saga
Ord kan inte beskriva hur mycket ni betyder för er älskar er så otroligt båda två.
Ni är mina bebisar.  Våran humor slår alla och allt!
Så ni är småunderbarabebisar hahah otroliga minnen på bilden EBS <3

Chilla galet , B

Helt chillpill nu gick hem direkt efter skolan jetesjönt.
mysmys. Imorgon blire teater med alla 5a klasser och det bli väl bra? trorja vi ska åka buss t Gottsunda.
So-provet gick väl ganska bra I think fanns dösvåra frågor menmen .
Hejdå!

DAG 2, En person jag vill träffa just nu , B

Den personen jag vill träffa just nu är ärligt talat Saga  när man är med henne kan man inte sluta garva och vi hare alltid bäst så det är Saga .

Men  ska se på svenska hollywoodfruar nu ses.

SVENSKA HOLLYWOOD FRUAR! , B

Om 5 minuter startar det och det är sista avsnittet fan.
Men iaf imorgon äre SO-prov så har pluggat till det förra veckan så trodde jag Eng-provet skulle vara förra veckan igår trodde jag det skulle var idag men eng-provet är på torsdag så hinner plugga .
Blogg.se var jättekonstig kunde inte komma in på bloggen först inte bra. menmen Hejdå!.

"Jag har en kortlek hemma",S

Chu Brä! Dagen var bäst när jag, Elsa&Brintey körde bubblan hela tiden hemme hos Elsa! Sjukt kul, dock deppade jag för de bahandlade  mej orättvist HAHAH! Nej men puss! Iaf idag var de då skola och vi hade idrott, vi hade basket och dålig som jag är så sög jag! menmen aa men sen ja va ska jag säga..en helt vanlig skoldag typ..fritids gården som vanligt efter lunchen och sen jaja blablabla. Men e så sjukt taggad för ja å Britney slipper matte om en vecka! Dock ska vi ha äckel matsals torkar jobb i en timme men vi slipper matten! Grymt gött! Men ja imorn är de då SO prov, för mkt prov jag faller sönder! men ja jag är inte så duktid på SO typ hihi(; men nu ska ja dra å plugga dåra så ja iaf inte får alla fel (vilket jag ändå kommer få) menmen. en stor fet PUSS till er!

Dag 1, 5 småfakta om mig + en bild på mig själv.

1. I skolan är jag pinsam
2. Jag tycker att rulltrappor är läskiga stort LOL.
3. Chips är godare än godis enligt mig.
4. Jag tycker inte glass är så gott.
5. Saga är min bebis
Och så en bild på mig
Sjukt ful bjuder dock!

Liistsaker , B

Dagen var bäst med Saga&Elsa sjukt awesome!
Men ska iaf göra nån list grej sån där dag 1 dag 2 finns massa olika såna men jag ska göra en sån så jag kanske gör flera på 1 dag.
dag 1 - 5 småfakta om mig + en bild på mig själv.
dag 2 - en person jag vill träffa just nu.
dag 3 - lite fakta om min bästavän
dag 4  - vart jag vill åka just nu
dag 5 - någonting jag vill ha mer än något annat just nu.
dag 6 - hur ska en riktig kompis vara
dag 7 - vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
dag 8 - mitt andra namn- och vad jag tycker om det.
dag 9 - min favorit årstid och varför.
dag 10 - meningen bakom mitt bloggnamn.
dag 11 - bild på mig och min bästa vän.
dag 12 - en bild på vad jag hade på mig.
dag 13 - som du ska göra i sommar
dag 14 - en bild på ett ställe som jag varit på.
dag 15 - mitt drömbröllop.
dag 16 - en bild som gör dig lycklig
dag 17 - bild på min favoritfrukt
dag 18 - min första kärlek.
dag 19 - en bild på den du senast var med
dag 20 - en person jag vill byta liv med en dag & varför.
dag 21 - en bild på min favoritidol
dag 22 - min favorit plats.
dag 23 - en bild på det jag köpte/fick senast.
dag 24 - min drömoutfit
dag 25 - en bild på mig, som är tagen utav någon annan.
dag 26 - min reaktion när jag ser mig själv i speglen.
dag 27 - en låt som får mig att gråta.
dag 28 - mitt favorit prgram och varför.
dag 29 - en bild på en riktigt snygging
Hejdå!!

CHOKLADMYS FRAMFÖR TV'N MED SYSTRAR! , B

Awkward snart ska se på den med syrrorna och mamma hade köpt choklad vet inte när och det ska vi iaf äta massor av choklad en med bara daim och en annan med blandat gotti! Efter awkward äre Plain jain så det blire också!! mouumsi sitter och chattar med älskling Saga jetemysikt ^^
Hajdo.

Skola imorgon no like! , B

Som sagt kunde inte blogga i helgen inget internet hos pappa. Helgen hos pappa har varit bäst typ 2-4 filmer per dag haha och så har man sovit i vardagsrummet för soffan är så himla skön och idag har man flaskat ur en full hallonsoda så den nästan tog slut kan man tjocka sig mer <3
Det har varit en dunderhelg iallfall! Inte taggad för skola imorgon och så har man idrott menmen.
Eftersom ja inte har bloggat under helgen så har jag varit  tvungen att kolla massa inlägg av bloggare  .
Lite mysigt var det att kolla alla inlägg.
Men nu ska jag checka vidare och surfa vidare herrå!

YOUTUBE <3 , B

Ärliigt talat youtube älskar de så grovt finns allt . Allt från Covers till galenheter så sitter och knarkar youtube nu.
Ska till pappa idag blir nog inge bloggande på lördag tror inte det finns en till dator vill inte använda windows 98 (;
IGÅR VAR SÅ JÄÄVLABÄST MED HILDA&SAGA SAAKNAAR'T .
Idag var ja ute 1 timme med Saga typ käka ostbågar mumsie men nu ska ja forsätta knarka yt ((; Oj har också fått 3 nya tröjor 2 linnen 30 var en tröja för 50 taack mamma <3 fick till och med nåra mjukisar för inte så längesen.
HEJDÅÅ ! ((;

Främlingar gör våra dagar , B

Dagen var ju fan bäst . skola sen jag Saga,Elsa,Alva He, cyklade till Ali's köpte lite gottgott och dom cyklade hem.
Sen vare bara jag och Saga först stannade vi lite där nära Tiunda hälsade på Max&Oscar och pratade vidare.
Och jag låtsades typ cykla iväg haha tråkig jag är? Men a efter det var vi i en astråkigt park sen så cyklade vi till en kulle och vidare till nåt ställe där det var lägenheter vi hade aldrig varit där skitmysigt ju! Haha vi var lite barnsliga i typ 1 timme där och sen märkte jag att någon från en balkong stirrade på oss så blev ju lite pinsamt.
Sen kom den som stirrade på oss ner en gammal tant mellan 75-90 typ haha fett scary var hon typ sa att det inte var allmän plats och att vi la ditt nåra käppar från igår kväll haha vi ba wtf Saga sa emot henne men ja palla inte prata me henne så ja sa typ bara ok ok sen så gick vi mot våra cyklar och då gick hon typ mot mig och ja backade asmycket sen frågade hon vart vi bodde ja ba där borta varför skulle vi säga våra addresser sen hon sa hon inga cyklar på gräsmattan heller gå tillbaks där ni bor där borta som ni säger det är ju löjligt sa hon och skrattade .
Hon var skitläskig vi tog våra cyklar cyklade iväg och asgarvade som fan vi cyklade till Sverker pratade minnen sjöng och skrattade åt gammla damen hon kanske var dement synd isåfall menmen.
Alltså undra hur många "konstiga" främlingar jag och Saga har mött på .
Har precis gjort klart min svenska läxan har glömt matteläxan i skolan men den är till Fredag och imorgon har vi Engelska prov ärligt talat orkar inte med prov men nu ska jag kolla vidare på datorn Hejdå!

Good morning! , B

Snart börjar skolan så passar på att göra ett blogginlägg.
Idag äre Träslöjd och eftersom typ vår träslöjds lärare ska ge betyg åt åttorna som har träslöjd lite senare får vi sluta tidigare på träslöjden! Muahhaha Saga (:
Måste draaa
Tjarråå!

Statistiken höjs! , B

Oj , den har faktiskt höjts ett rejält steg så nöjd är man.
Men nu blire chill framför datan sedan ska man plugga på!
Hejdå,

Glida runt på Sagas cykel , B

Jätteskön dag! Först hade man skola  efter det gick man hem.
Sedan ut och var med Saga vi träffades vid Sverker cyklade vidare till Vindhems och sen till Konsum köpte choklad och cyklade till Ekeby. I ekeby var vi i en park jättetråkig men med Saga kan även det tråkigaste bli kul (:
Vi var där ett tag efter det så cyklade vi till  Ekeby konstgräs och där hade Alvas fotbollslag träning så vi hälsade på henne och vi lämmnade min cykel på ett cykelställ och Saga skjutsade mig för hon har fått en Damcykel så det är jätte mysigt att bli skjutsad vi cyklade runt jätteskönt vare! Att bara sitta på Sagas pakethållare lite senare tog vi min cykel och cyklade hem. Nu sitter jag här jätteont i magen eftersom ja har ätit 2 hamburgare.
Men nu ska jag surfa på nätet sen så pluggar ja till Engelska provet och So-provet.
Hejdå!

PROV SLUTA DÖDA MIG,B

Skoldagen var helt okej. Senare blire typ att träffa Saga&Hilda vet inte om det blir av men få se!
Om 1 vecka blire SO-prov asså va drygt nyss haft ett assvårt NO-prov integladtjej.

Men men HEJDÅÅ!


Typ sov , B

Går och lägger mig typ halv elva är inte trött bara lite deppig menmen.
Dagen var helt okej lite skola fick tbx No provet blev ändå nöjd med resultatet.
Sen så typ drog man t Konsum med Saga innan det mötte man på drygkille.
Aa sen så drog vi t henne gick ut med hennes hund medans vi tog bilder med hennes mamma systemkamera .
Sen så cyklade jag hem för Saga skulle med hennes mamma köpa en damcykel .

Amen hejdå !


bästavän.


Mjaumjau , B

Sitter här hos papi på syrrans skoldator som hon själv frågar om ja vill vara på.
För pappas data har typ dött och nån fixar den och så har pappa fått låna en annan liten och den pallar ja inte var på så får låna storasysters skoldator.
Imorgon blire typ att glida runt med min Saga , Typ cykla lite överallt med våra döfula cyklar som gör att vi ser skitsmå ut även fast vi är skitsmå .
Men pusspuss uppdaterar imorgon (:
HEJDÅ

Är det bara jag elr är du hottie?S

Tjoo Breh alla gulliga små människor! Idag blir det myspys framför tvn med hela högen, Pappa har kopt 2 påsar chips, dipp, godis, massa grejor som e gotti gott! Idag var det då att dra till stan med pappa, Marie&Lisa. Först gick vi å kolla på cykel och då såg vi en skit snygg som såg helt ny ut och var döskön att sitta på! Den var inte gammal och hade inte stor pakethållare som jag ville att den skulle ha men de cyklarna var såå obekväma att sitta på! Men sen gick vi och kolla på vinterjacka till pappa å han ska köpa en som kostar 8000 elr 4000 lite dyrt tkr ja! Men men.. ja och syrran kollade på mobilder på datan igår och jag håller på att övertala pappa om att vi ska köpa en vit xperia x8 och ja skulle bara behöva betala typ 398 m+ massa abonemang och surf kostnader och jadajadajada men ska allt fixa att övertala honom! Imorgon blir det antagligen att vara med underbaraste Britney! Glida runt och köpa massa gott ju! Ja tvätta ansiktet nyss och ja tror ja fick in tvål i näsan så nu känns de som de rinner ner blod från näsan till munnen..euuuwwk! Puss!

Tjenare!S

Hallojs alla! Ja sitter här och har dö tråkigt men allt blir så mycke roligare när ja tar cp bilder och leker med picnik hihi. Idag kom Marie hit och hade me sig gamla käder så fick ja&agnes dela sen idag ska ja nog inte göra så mycket. Imorn åker vi till mamma klockan 12 typ, jag ska försöka blogga innan för ja pallar inte göra det hos mamma för datan e dö trög där! Om en vecka fyller hon år så då ska vi ha party party hemma och typ nåra av mina kusiner ska komma å blablabla. HIHI nu ska ja flumma vidare.
dfgd
Just nu! PUSS(:

RSS 2.0